Halloween Costume ideas 2015

Στίγμα μεσογειακής αναιμίας Στίγμα μεσογειακής αναιμίας Στίγμα μεσογειακής αναιμίας

<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVp7HJjRa0ymvCrLMlPdno4JISo7EK125UXPNyFYLqM9EKQ_ucJG7MyngyK4iTyq5PbLxjG1SikBh5u9ouinxX7ASRoyZx6DZiYvVMcgT1Hr2fc7NmiJKe3xUUF-9px_oK97sf_0wVC-Gu/s1600/egkios.jpg" imageanchor="1" style="clear: left; float: left; margin-bottom: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" height="138" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVp7HJjRa0ymvCrLMlPdno4JISo7EK125UXPNyFYLqM9EKQ_ucJG7MyngyK4iTyq5PbLxjG1SikBh5u9ouinxX7ASRoyZx6DZiYvVMcgT1Hr2fc7NmiJKe3xUUF-9px_oK97sf_0wVC-Gu/s200/egkios.jpg" width="200" /></a></div>

Το θέμα μας σήμερα είναι ιατρικό.

Δεν είναι γραμμένο από γιατρό αλλά από εμένα που <b>δεν έχω καμία σχέση</b> με την ιατρική
αλλά που μου έτυχε να έχω εκ γενετής το <b style="color: blue;">Στίγμα Μεσογειακής Αναιμίας.</b>

Θάθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου που έζησα εξαιτίας αυτού του κληρονομικού ας το πούμε "<b>προβλήματος</b>".
Εξετάσεις ιατρικές που είχα κάνει μικρότερος ο γιατρός μου είπε ότι έχω το <b><span style="color: blue;">Στίγμα Μεσογειακής Αναιμίας.</span></b>
Ανύπαντρος τότε βέβαια.
Πάντα είχα χαμηλό αιματοκρίτη.Δηλαδή αν ο άντρας πρέπει να έχει από <b>42 </b>μέχρι <b>50 </b>εγώ κυμαινόμουν στο 37 με 39.
Δεν έκανα ποτέ τίποτα για αυτό κι ούτε χρειάζονταν γιατί αυτό δεν είναι πάθηση ή ασθένεια για να το γιατρέψεις.
Δεν με επηρέασε ποτέ σε τίποτα ούτε στη δουλειά μου ούτε στη υγεία μου.
Απλά <b>απέφευγα να γίνω αιμοδότης</b> γιατί δεν έπρεπε να πέσει κι άλλο το επίπεδο ποσότητας του αίματος του οργανισμού μου.
Όλα καλά μέχρι την ώρα που παντρεύτηκα.
Όταν αρραβωνιάστηκα (την σημερινή μου γυναίκα βέβαια) της λέω να πάει να κάνει κι αυτή εξετάσεις για να δούμε μήπως έχει και αυτή το Στίγμα.
Και να που είχε στίγμα και η γυναίκα μου.
Τι σημαίνει αυτό;
Ενα Γολγοθά φίλοι μου για την γυναίκα κυρίως κάθε φορά που θα θελήσει να μείνει έγκυος.
Κάθε φορά που θα επιβεβαιωθεί η εγκυμοσύνη θα πρέπει να επισκεφθεί κάποιο ιατρικό κέντρο που κάνει την σχετική μαυτό το θέμα εξέταση για να δει αν το έμβρυο είναι υγειές ή φέρει κάποια νόσο εξ αιτίας του στίγματος των γονέων.
Να κάνει την λεγόμενη <b>τροφοβλάστη</b>.
Προσπαθώ να μην λέω πολλά μην τυχόν πω καμιά ανακρίβεια γιατί όπως σας είπα δεν είμαι γιατρός
αλλά απλά περιγράφω μια προσωπική μου εμπειρία και δημιουργήσω λάθος εντυπώσεις.
Η τροφοβλάστη γίνεται περίπου στην <b>10η εβδομάδα</b> κύησης και είναι η εξέταση που κάναμε εμείς στην δική μας περίπτωση.
Εμείς την εξέταση αυτή την κάναμε στις πρώτες εγκυμοσύνες σε ένα ινστιτούτο μεσογειακής αναιμίας που ήταν τότε (δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμη) στην Αθήνα.
Ενώ στην τελευταία εγκυμοσύνη την εξέταση την κάναμε στα <b>Γιάννενα</b>.
Γενικά ήμασταν άτυχοι.Το ποσοστό να γεννηθεί υγειές μωρό ήταν 75% και με πρόβλημα 25% εμείς πέφταμε όλο στο πρόβλημα.
Για να μην πολυλογώ γιατί είναι αλήθεια δεν εκφράζομαι ελεύθερα για λόγους που προφανώς θα καταλαβαίνεται και ένας εξ αυτών είναι και τα παιδιά μου που διαβάζουν αυτές τις σελίδες σήμερα έχουμε 2 υγιέστατα παιδιά ένα εξ αυτών έχει μόνο το <b>Στίγμα Μεσογειακής Αναιμίας</b> όπως έχω και εγώ.
Ο σκοπός που σκέφθηκα να κάνω αυτή την ανάρτηση είναι να ενημερώσω κάποιους που σκέφτονται να κάνουν οικογένεια να κάνουν μια εξέταση από πριν για να αποφύγουν παρόμοιες τέτοιες εμπειρίες.
Επίσης αν κάποιος θέλει επιπλέον πληροφορίες ποιό συγκεκριμένες που δεν μπορώ να τις γράψω εδώ ας μου στείλει <a href="mailto:bossnoname@gmail.com" title="Send Mail to amfiloxia.blogspot"><b>Mail</b></a> και θα του απαντήσω με περισσότερες λεπτομέρειες.
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να ενημερωθεί από τον <b>γιατρό του</b>  και όχι από εμένα που εκφράζω την προσωπική μου εμπειρία και δεν δίνω και <b>δεν ξέρω να δώσω ιατρικές συμβουλές</b>.

<div style="color: red;">
<b>Θα ήταν χαρά μου αν τις παραπάνω γραμμές τις διαβάζει κάποιος γιατρός να μας ενημερώσει όλους και κυρίως τα νέα ζευγάρια πληρέστερα για το παραπάνω θέμα</b></div>

Ζωγράφος Κώστας
Αμφιλοχια </div>

Girl in a jacket

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget